Post by inzoccasuchsimp on Mar 12, 2022 0:22:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Castle Crush:Epic Battle IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kóduje veľa bodov ▞▞▞
▞▞▞ Castle Crush:Epic Battle 2022 version ▞▞▞
Super
Grafika je dobrá, ale väčšinou je to neférový boj...ľudia hackujú, pomalé načítavanie, aj keď je dosah wifi dobrý, žiadne karty sa nenačítajú správne, je to kópia stretu s neférovou a hlúpou logikou..... najmä vec s trofejou...je príliš nudná.... určite by mala byť navždy vymazaná z playstore... hrať raz samo o sebe je veľká vec😂
Castle Crush:Epic Battle Strateegia veyt
Niekto mi PRÍSAL, že táto klietka bola neskutočne zábavná. Hral som asi hodinu a všimol som si neprimeraný systém lvling. Mám 86 rokov a čelím ľuďom, ktorí majú 195? Takže ma nútiš zlyhať, takže budem frustrovaný a kúpim si tvoje odpadky? Zaplatiť za výhru. Nestrácajte čas.
Úžasná hra. Urobte to, aby sme mohli drahokamy vymeniť za ekvivalenty hotovosti. To by bola najväčšia vlastnosť všetkých čias! Potom pre istotu zmením na 5 hviezdičiek
Kokotina stále iba prehrávam a mám k tomu najlepšie postavičky
Táto hra je úžasná a o tom niet pochýb. Ale hra sa spustí offline iba prvýkrát a potom už len s internetom....
Castle Crush:Strateji Kart Strateji Oyunları pdm
Top hra
absolútny odpad vôbec žiadna rovnováha. Hráč s polovicou mojej úrovne vyhráva ľahko, myslím, že táto hra umožňuje baviť sa iba ľuďom, ktorí platia
Je to zábavné, ale už ma nebaví prehrávať zápasy kvôli zjavnej chybe v slabom pripojení. Moje spojenie je úplne v poriadku. Je to otravné, tak som to odinštaloval.
Tato hra je taka picovina ako mraky...ak si chces robit nervy tak si ju stiahnes...je uplne jedno aky deck si nastav aj tak vam na zaciatku pc da karty kludne 8 or 10 energiove ktore su vam uplne zbytocne... .do decku si max nastavite 2 rovnake zaujimave ze moj oponent da 4 x po sebe 8 energiovu kartu behom 15 sec ...nerealne a nepochopitelne...mozes hrat akokolvek dobre ... a dalsia vec 4 lvl hrad a da mi 7 oponenta ...to je uz fakt smutne...skoda reci pre tych co robili hru naco mat v decku 2-3 energiove karty ked ich 7x z 10 na zaciatku nedostanete
Táto hra je okopírovaná od clash royale a keď mi tam dajú karty na všetky strany, nemám to ako brániť a môžem sa akurát pozrieť jednu ako mi ničia vežu.A sa mi otvorí aspoň karta tak mi už znižujem veľa takže nemôžem😣😣😣
na začiatku je to zábavné, ale po chvíli sa mi to oveľa viac oplatí vyhrať a ceny sú drahé. Kiežby existoval nejaký príbehový režim.
Castle Crush:Karten Krieg Strategie kmf
美味小鎮 (Tasty Town) - 餐廳遊戲 休閒 sdu
Castle Crush:Epic Battle Stratégiai játékok ktq
koncept je zábavný, ale samotná hra je väčšinou založená na šťastí. Môžete byť tým najšikovnejším človekom na svete, ale ak ste mali smolu, porazí vás aj niekto, kto ani nevie, ako dobre hrať, pretože všetky jeho stvorenia sú silnejšie ako vaše. nielen to, ale ovládanie je hrozné, je toľko hier, keď sa snažím rýchlo umiestniť miniona a on skončí v nesprávnom pruhu a stratí hru.
NAJHORŠIA HRA VŠETKÝCH, BOLA DÔmyselne NAVRHNUTÁ, ABY VÁS NÚTILA MÍNAŤ PENIAZE. Po štvrtej úrovni som prestal dostávať vzácne karty a len som sa valil tam a späť medzi hradom 2 až 4 a moje trofeje sa stále pohybovali medzi 700 až 900 a ľudia ma len neustále porážali, pretože som nemal žiadne nové postavy, pretože sa mi zohla hruď úplné odomknutie nových kariet. Zvyčajne nehrám hry pre Android pre ich chamtivé nastavenie a táto hra ma jednoducho vrátila späť.
v pohode
Táto hra je úžasná. Tri roky nie je k dispozícii žiadna aktualizácia, pridajte udalosť a nové karty
Je to super
Dáša
je to slušná hra. Nepáči sa mi náhodnosť pri ťahaní kariet, zdá sa, že budem čakať na kartu, ktorá sa bude otáčať, ale pri tejto rotácii bude preskočená, takže nikdy nebudete môcť hrať s vedomím svojej rotácie. ako čakanie na kúzlo, keď máte vo svojom hrade všetky karty s vysokou dávkou many a viete, že ste nedávno nehrali šípy, takže by to malo prísť, ale nikdy sa to nestane
Vedel som, že veľa ľudí si myslelo, že som spameer, ale nie som, pretože vám chcem povedať, že táto hra bola vynaložená toľko úsilia, ako sme sa dostali do hradu 9, niekedy som sa veľmi nahneval, keď prehrám, navrhnem vám, aby ste si to nainštalovali hru a hrajte ju, hovorím vám, že budete tiež závislí na tejto hre, ďakujem za prečítanie môjho komentára😁🇨🇮🇨🇮
Veľmi dobrá hra. Ľudia stonajú o drahokamoch a minciach, a to je len tosh. Skvelá hrateľnosť, zábava, straty sa rýchlo vrátia a zisky sa nikdy nedržia dlho. Je to jednoduché, no zároveň náročné s množstvom variácií v obmedzenom priestore.
Debilina ked prehrate odobere vam to viacej trofeji ako vihrate (-32) + (29)
Hral som hru najprv, bola celkom slušná, ale keď som sa dostal na hrad 4, nedostal som žiadnu kartu, ale za 2 týždne som dosiahol hrad 5. A hrám ju 3 týždne a doslova dostávam iba príkazy alebo vzácne veci bez epiky Myslím si, že castle crush by mal dať vzácnu 50% vzácnu šancu na Epic kartu v truhle víťazstva alebo veľkú alebo zlatú a 20% šancu dať legendárnu kartu v zlatom víťazstve alebo mýtické to bola moja sťažnosť na túto hru a preto hra robí človeka frustrovaným My castle crush name uyz
CastleCrush je vynikajúca hra, pretože je to moja prvá mobilná hra pre Android, ale potrebujeme aktualizácie a pomoc pre tvorcov obsahu, ako som ja...
Táto hra je dobrá, ale riadenie hry je zlé. Ich nie je pevný čas na otvorenie jednotiek, závisí to od vášho šťastia.
Chystám sa odinštalovať, pretože hru môžem hrať iba 3 minúty každé 3 až 10 hodín, pretože ako LOOOOOOONG! Trvá to, kým sa truhlice otvoria, a ak hráte s plnými priehradkami na truhlice, čaká vás malá odmena.
Páči sa mi táto hra, ale množstvo podvádzajúcich hackerov je neskutočné. Ľudia, ktorí pustia 10 elixírových kariet chrbtom k sebe, robia hru takmer nehrateľnou. Pridajte možnosť prehrávača prehľadov alebo aktualizujte a opravte to.
Táto hra je plná podvodníkov
Toto je taká dobrá hra. Začnete jednoducho, ale môžete hru ľahko vyhrať a tiež si môžete vylepšiť karty, kúpiť si nejaké, dokonca aj v hre je nákup spravodlivý a lacný. Neľutujte, že ste sa neprihlásili do tejto hry, je to úžasné. Je to najlepšia strategická hra, akú môžete nájsť.
Socha je v poriadku Mal som chlapa, ktorý zablokoval všetky 3 cesty a doslova som sa nemohol brániť, tiež trvá príliš dlho, kým sa otvoria truhlice, a čím vyššia je vaša úroveň, tým viac hradných vresovísk máte a na úroveň sa dostanete iba z levelovania postáv. Zlatá mena je hlúpa, keď dostanete iba 5 na hru a stojí 400 za upgrade hrdinu
Táto hra má potenciál, ale fakt, že tvorba zápasov, generovanie manových kryštálov a karty sú úplne zbytočné, robí túto hru naozaj nepríťažlivou. Vývojári musia opraviť tieto komentáre k hre, ale neurobia to, pretože som si istý, že majú ľudí, ktorí sú ochotní minúť veľa peňazí, aby sa dostali dopredu. Nestrácajte čas, stiahnite si Clash Royal, aspoň je to férovejšie ako táto hra.
Nefunguje
Hra, ktorá podvádza, výsledky sú pevné, môžete vyhrať 7 a prehrať 7 v rade s rovnakým balíčkom. Nejedná sa o žiadnu skutočnú zručnosť. S hraním by ste sa neobťažovali, ale budete a uvidíte. Vedľajšia poznámka, stratíte približne 1 000 bodov (čo je VEĽA) zakaždým, keď sa majstrovská liga resetuje (čo je bežné). Tiež ste obmedzený vo svojich odpovediach na otravných hráčov, hráčov, ktorí majú čo povedať, len keď vyhrávajú, ale vyhrávajú len preto, že im to umožňuje aj pevná hra.
lol
Aplikácia zobrazuje problém s pripojením / sieťou zo servera, aj keď ostatné hry a aplikácia bežia OK, tím žiadna odpoveď, neskôr ju odinštaloval.
Gg
Je to v pohode hra. Baví ma to, ale na otvorenie truhlíc musíte čakať príliš dlho. Aj boj s protivníkmi môže byť zúrivý, ak nedostanete hneď správne karty, je to takmer zaručená strata. Prečo sa obťažovať sprístupňovaním turnajov hráčom nižšej úrovne? Ak nie ste veľmajster, prehráte. Mali by ste mať rôzne úrovne ako v turnajoch, aby mali šancu hráči na nízkej úrovni.
Dobrá hra, ale vývojári tejto hry neaktualizovali túto hru asi 2 roky a legendárna karta sa nedáva ľahko, požiadajte vývojárov hry, aby aktualizovali túto hru a pridali do tejto hry ďalšie karty a dali mi legendárne karty z hrude, inak dobrá hra niekedy, keď budem hrať hra hra je zrazu blízko a ja som späť na domovskej obrazovke a prosím v aktualizácii uveďte funkcie ako kto zmení popis klanu správa príde do klanu a dá nové karty do hradu 9 ďakujem😊.
Castle Crush:Epic Battle Strategie gpk
Úžasná a najlepšia hra akú som kedy hral.Pred touto hrou som hral rastliny vs zombie a po tejto hre sa mi veľmi páči strategická hra Castle Crush. Chcem však jednu vec v tejto hre, ktorá nie je prítomná ako iné niektoré hry, ktoré online vyzývajú, ako napríklad 8 guľôčkových bazénov s priateľmi, rodinnými príslušníkmi a inými blízkymi, a mojou pokornou požiadavkou je pridať túto možnosť online výzvy a pozvať priateľov, duša kamarátov a rodinných príslušníkov.
velmi dobre
Dobrahra
Nejako, keď to požiadalo o môj názov hry, spojenie, ktoré dovtedy fungovalo dobre, sa zrazu zmenilo na fľakaté. Ach, a v neskorších leveloch sa bombové karty prestanú zobrazovať.
Dobrý základ pre hru, ale má chybu v kresbe vášho balíčka. Teraz si myslím, že zostava many by mala zostať rovnaká, ale vami vybraný balíček by mal byť otvorený, aby ste si mohli vybrať podľa vlastného uváženia. Potom by hra bola skutočne o stratégii a nie o náhode toho, čo vám hra umožňuje.
Medzi meteorom a bombou, delom a poryvom vetra ľudia neustále spamujú tých 3, aby poškodili hrad a nikdy sa ho nedotkli so svojimi chlapmi, je to naozaj otravná potreba stiahnuť svoje poškodenie do hradu alebo ho len urobiť takže meteor neovplyvňuje hrad