Post by inzoccasuchsimp on Mar 12, 2022 0:34:32 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stranger Things 3: The Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stranger Things 3: The Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове повече ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Stranger Things 3: The Game 2022 version ▞▞▞
Мисля, че е наистина добър, особено за феновете на по-странните неща!!обичам тази игра
Хубава история, страхотен графичен стил. Бих предпочел някои контроли на d-pad пред постоянното почукване.
Бу-бу кака
страхотно
Тази игра е супер забавна
Heldenverteidigungskönig Strategie lww
Не ми позволява да изтегля и когато го правех, беше проблемно, продължаваше да ме хваща в капан в стаи, когато правех пауза
ей добре е! между другото гномите. мисля, че са хора. когато взех 50 от тях и отворих вратата..той стана един.
Stranger Things 3: The Game ایڈونچر eko
Много забавна игра. Безплатна е за игра, ако имате Netflix.
Страхотна игра, хареса ми
Добра игра
Stranger Things 3: The Game ایڈونچر eko
Трябва да имам акаунт в netflix, за да играя тази глупава игра. Гледам всички yall предавания безплатно онлайн, без да имам акаунт, за да играя тази глупава игра, деинсталирана
Наслаждавах се до края на глава 8, когато е невъзможно да победиш всички безкрайни врагове. Почти сякаш играта ви отслабва повече от нормалното, само за да ви попречи да стигнете до следващото ниво. Най-накрая изтрих играта. Благодаря за почти перфектната игра. Играх първите непознати неща 5 пъти и наистина ми хареса.
Не е лошо, но не мога да разбера как да отключа вратата, когато имате много притискащи пластини, така че, моля, сменете това
Това е добра игра, но дизайнът на играта за Stanger things 1 беше много по-добър, този е малко досаден
Много забавен страхотен убиец на време 😀
Толкова е страхотно
Не може дори да стартира играта.
Изключителна игра, моят личен фаворит! Много се забавлявам да играя тази игра, тъй като тя пресъздава сезон 3 на ST. Сюжетът беше невероятен, а графиките са наистина добре направени. Наистина се надявам да има игра за сезон 4!
PWNXE GZOT
Имам проблем, направих млечния шейк грешка и имам млечния шейк, но не работи
Не можете да го играете, освен ако нямате акаунт в Netflix. Това е най-глупавото нещо, което съм виждал в игра. Искам да играя играта, без да се налага да влизам в акаунт в Netflix
Перфектна жанрова игра. Забавно и забавно и предизвикателно
Много забавно. Завърши го доста бързо, но все пак достатъчно предизвикателно. Някои от отрицателните отзиви се основават на това, че хората не разбират какво да правят. Например консервите от кока-кола заменят използваната енергия, когато правите специален ход, а не вашата лента за здраве. Можете да спрете другия герой да ви следва, като натиснете малкия символ на стикмен. Пъзелите са предимно доста прости, но не ви води през тях, което предпочитам.
Имате нужда от АКАУНТ??!!!!
Толкова е забавно, но се дразня, че не съм тъжен
Аз съм голям фен на Stranger Things, но го гледам само в телевизора на My Cousin, но как можем да играем тази игра, ние нямаме акаунт за Netflix и моля, искахме да играем тази игра безплатно, защото когато играта е собственост на Бонус XP Играта струва пари и сега се радвам, че е безплатна, но имам нужда от акаунт в Netflix. Моля, направете тази игра безплатна за всички
Обичам тази игра, любимата ми игра и плюс любимото ми шоу! 💪 Но трябваше да го деинсталирам, защото на телефона ми свърши място за съхранение🤧😪
Толкова добре, че имам нужда от още подобни игри
ОБИЧАМ ПО-ЧУДНИ НЕЩА
Faaak
Тези Stranger Things игри са фантастични, точно като старата школа Zelda! Моля, продължавайте да правите повече със сезоните, разработчиците свършиха страхотна работа! (Обичам сладките гноми BTW, обичам да ги намирам всички, за да получа наградите)
Наистина харесах играта Stranger things 1984. Stranger Things 3 е толкова скучна. По принцип ви води през всяко необходимо действие. Zzzzz.
Невъзможно е да завършите поръчката "по тел", ако използвате телефон, за да играете играта без контролер. Когато контролирате един герой, другият герой автоматично ще следва героя, който контролирате, следователно е невъзможно да завършите търсенето, тъй като не можете да продължите напред, след като стигнете до първата охранителна камера.
Най-доброто!!
Понякога може да бъде малко трудна, но като цяло невероятна игра