Post by inzoccasuchsimp on Mar 12, 2022 0:55:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid paljud kõik ▞▞▞
▞▞▞ NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE 2022 version ▞▞▞
Ma armastan mängu. Kuid asi on selles, et mäng jookseb ilma põhjuseta kokku. Nüüd võite kõik öelda: "Oh, teil on jube telefon", kuid ausalt saab see hakkama ka kõige suuremate mängudega. Näiteks: Raft, Roblox, Solar Smash ja teised. Muutsin oma arvustuse 5-lt 2-le, kuna mängul on raske isegi mängu avalehele laadida.
Nxb-l hakkab sama missiooni täitmine lihtsalt shinobiti lihvimiseks igav, kuid kogu see raske töö läks lihtsalt madalate hindadega raisku või annab teile juba olemasoleva parima... see on lõbus, ma soovin, et aastapäev annaks teile võimaluse valida, millist kaarti 1000 eest soovite shino pick 5 saad 1... ma mõtlen, et aastapäev toimub ainult kord aastas...
Asjade tegemine on raske ja võib mõnikord olla igav, tundub lihtsalt jahvatusena.
see mäng on super duper pay2win..ma mõtlen, et iga bandai tehtud gacha mäng on kas p2w või surnud..ma ei taha sellest enam rääkida, kui uus mängija seda proovib..Saan varsti aru, millest räägin.
Parim asi selle mängu juures on see, et sellel pole ÜLDSE REKLAAMID! Jah, oli vigu ja tõrkeid, kuid nad parandavad need kohe. Ma armastan graafikat, efekte ja kõike! Minu jaoks parim mäng. Edit: Ma pean oma hinnanguid muutma, sest iga kord, kui ma missioone mängin, suletakse rakendus ja ma ei tea, miks. Arendajad parandage see kohe.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Экшен edgj
Täna avasin mängu, kuid ilmus tõrge käsklusel uuenda oma mängu. Vahepeal lähen mängupoodi ja sellel pole värskendamise võimalust. Nüüd kaotan selle tõttu oma igapäevased sisselogimispreemiad. SUUREPÄRANE
Olen seda mängu juba mõnda aega mänginud ja shinobite koguda on tõesti raske. See mäng on võidu eest täielik tasu. Andke mängijatele selle probleemi lahendamiseks rohkem shinobite
Automaatsed klikkijad juhivad selle mängu edetabeleid ja arendajad ei suuda neid peatada. Arendajad on ka mõned head inimesed, keda ma kunagi näinud olen. See mäng ei ole f2p ega ka P2w, see on ajakaotus ja loodan, et ma olen mänguarendaja.
See on väga hea mäng ja üsna täpne, kuid on üks asi, et valge mask "madara" pole tegelikult madara, see on Tobi AKA obito
Täiendasin tärnide arvustust, kuna see käivitub, kuid laadimisel öeldakse, et kontrollige oma wifi-d, kuid mul on wifi.
Mäng on igav bandai. Vajame rohkem meeskonnamissioone ja võib-olla ka pvp-d
Mul on selle rakendusega probleem halb päev: ma ei saa seda mängu mängida, sest see ütles: vabandust, et teil on palju ruumi, siis võidan, ma olen selle salvestanud, on lihtsalt: 94, kas sellest piisab?😢
Tõesti hea mäng, erakordne graafika ja nendele tegelastele valitud käigud on kogu mängu jooksul väga detailsed, nii et üldiselt peab see mäng olema üks parimaid anime naruto mänge.
Mäng jookseb mulle pidevalt ja alati, kui saan lõpuks vähemalt natukene mängida, saan läbi võib-olla ühe missiooni, enne kui see uuesti minu peale jookseb. Soovin öelda, et mäng meeldis mulle, kuid olen proovinud mängida vähemalt tund ja sain tehtud maksimaalselt 1 missiooni.
Miks lõpetab mäng mängimise ajal alati katkematult?
Otsin võrguühenduseta naruto mänge ja sain selle, laadisin selle alla ja kõik, kuid kui lülitasin wifi välja, et näha, kas see on tõesti võrguühenduseta mäng, sain midagi, mis ütles "jätkamiseks lülitage oma wifi uuesti sisse". Ja ma hindan seda. kolm tärni, sest mäng meeldib mulle endiselt, aga mulle meeldiks, kui saaksin koolis käia
Mulle meeldib see mäng, aga kas see on ainult minu jaoks see, et rippumine või mahajäämine ma sõna otseses mõttes eemaldan kõik mängud, mis mul on ja see jääb ikka nii palju maha, et see on põhjus, miks ma suren:(
Eelistan mängida emulaatorites, nagu bluestack ja noxplayer, kasutades teie F2P-versiooni (häkkimata), kuna minu nutitelefonis on salvestusruumi vähe ja aku kestvus on halb. Nii et palun eemaldage "SEE RAKENDUS LÕPETAKSE, SEST ON TUVASTATUD TURVEPOLIITIKA RIKKUMINE", sest ma tahan seda mängu nautida!! Loodan, et mõistate minu olukorda ja astute tõhusaid samme minu probleemi lahendamiseks ( Mul on 4. aastapäev, kus ma ei saa osaleda see ) Lugupidamisega Pooshan Halder
Armastan seda mängu, kuid see ütleb pidevalt, et hankige uus Shinobu
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE მძაფრსიუჟეტიანი xbx
See võtab 3–5 sekundit ja see toob mind tagasi avakuvale
prügiserver👎 katkestage alati hea Wi-Fi ühendus👎 häbi oma meeskonna pärast👎👎👎
Graafika on ülihea tegelaskuju mängimine on hea, et palju on good.idk, mis pole hea.
Kui avan mängu Mõni hetk hiljem, lülitub see automaatselt välja, näidates, et nxb ei reageeri. Palun seda probleemi niipea kui võimalik
Meeskond teeb uue sisu/sündmuste toomisel head tööd, kuigi mäng on väga üksluine. Graafika on hea ja juhtnuppe on lihtne käsitseda. Peamine puudus on see, et tegelased ei kasuta kunagi ülimat jutsusid, välja arvatud see, mida me kontrollime. Loodetavasti leiab meeskond viisi, kuidas kõiki tegelasi piisavalt hästi kasutada, muutes need väärtuslikuks.
Ma armastan mängu, mul on palju nalja, kuid mingil põhjusel viskan mind keset missiooni mängust välja, kas saate selle parandada
Ma armastan seda mängu!! Kuid ainuke probleem on see, et andmete linkimine toimub ainult Facebookist. Ja ma ei taha Facebooki kontot luua. Palun looge teine viis andmete linkimiseks, sest ma tahan oma andmed salvestada ilma Facebookita.
Lihtsalt soovitus, kas saaksite kasutusele võtta süsteemi, kus saame üleliigsed tegelasekillud gacha piletite vastu vahetada? Võib-olla 200 1 pileti eest või midagi? või midagi muud kui shinobites. Mängu käik on ok, kuid see, et ma ei saa palju edeneda, ootamata haruldasi gacha pileteid tasuta tõmmetele... see hakkab tõesti vanaks jääma.. see on suurepärane, kui sellist kaubandust rakendatakse
Kuna ma olen seda mängu mänginud, siis see tuli välja...ja siis läks hästi, aga hiljuti uuendas Bandai mängu versioonile 8.5.0 ja ma ei saa oma Facebooki kontole sisse logida...Bandai peab selle võimalikult kiiresti parandama, eriti enne kui aastapäev siia jõuab.
Algselt hindasin mängu kõrgemalt, kuid ma ei saa seda isegi praegu käivitada, mõeldes tõsiselt desinstallimisele, kuid kui ma seda teen, kaotan KÕIK OMA ANDMED ja ma ei saa seda ühendada, kuna mul pole Facebooki. KUI SAIN MÄNGU MÄNGIDA, MA NAUTSIN SEDA. Kuid nüüd ei laadi see mind isegi tiitliekraanile. Super duper tüütu
korralik mäng, kuid enne kui sellest saab suurepärane mäng, tuleb teha mitmeid muudatusi! Üldiselt aitab see veidi aega raisata, aga kui sa oled keegi, kes ei oska p2w-d, siis jääd teatud punktis jänni. ja paljud funktsioonid on teie jaoks praktiliselt kasutud (nt 'kuulsuse punktide' süsteem). Samuti olen hiljuti hakanud juhuslikel juhtudel kokku jooksma, kuid ma ei tea, kas see on nende probleem
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Action roq
Ainus põhjus, miks ma sellele 5 tärni annan, on see, et mulle meeldis see mäng väga. Kuid nüüd hakkab mäng vaikselt igavaks muutuma, värskendused tehakse enamasti ainult profimängijate jaoks, algajatele või inimestele, kes liitusid vaid paar kuud enne mängu, on liiga raske. Palun kaaluge minu arvustust ja tegutsege vastavalt. Aitäh...Mulle meeldib see, kuna see on lõbus, see on väga muljetavaldav ja see on väga nagu toetamine. Ma ei tea, et see on väga lõbus mäng, mida mängida mulle meeldib see meeldib see kõigile teistele mu pereliikmetele, nii et ma ei tea, aga mulle meeldib Naruto Mulle meeldib hunnik animeid, mis puudutavad mind ja ma teen sellest nagu mu parim sõber ja kõik vihkavad, kui ma seda palju vaatan, sest ma olen Naruto kinnisidee, kuna ma olen suur fänn ja küsin alati vanaisa kas ta saab mulle sellega asju osta, sellepärast jään alati oma tagatuppa oma asju ajama
See mäng on fantastiline, kuid on midagi, mida oleks tore lisada. See on privaatne vestlus, mis muudaks mängu PARIMAKS. palun proovige see lisada. Aitäh lugemise eest
Hea mäng, kuid ei saanud oma algaja medalit, kuid väga lihtne saada paar head tegelast (alustasin alles 2 või 3 päeva tagasi
Miks see mäng minu Androidis ei avane? "Huawei Y6"
Legion War - Tactic & Strategy સ્ટ્રેટેજી yuy
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE Action evx
Oleks võinud olla suurepärane mäng, kui lugu oleks olnud rohkem kui 3 peatükki.
NARUTO X BORUTO NINJA VOLTAGE アクション vdy
Loodan, et see mäng uueneb uuesti ja loodan, et paljud uued shinobid lisavad nagu teismeliste versioon (Kabuto, Conan) ja lastele (Naruto, Kakashi, Obito, Sasuke, Sakura ja Kushina, Minato, Rock Lee, neji, orchimaru, Tsunadi ,Killer bee, Hinata ja muud lasteversioonid) ja lasteversioonide oskused ning loodan, et saate lisada rohkem peatükke või lähtestada peatüki, et saaksime kõigepealt alustada Naruto Kidiga. Mulle meeldib mäng väga ja loodan värskendusi. lisa ka Tonire
Mäng on selgelt maksma võitmiseks ja maksma mängimiseks. Korraliku kaardi saamine on peaaegu võimatu. Alguses võib see teile meeldida, kuid mõne aja pärast muutub see üleliigseks ja talumatuks. Samuti pole PVP-l mõtet. Matchmaking hõlmab laia valikut ülekaalukaid ja sinust tugevamaid vastaseid. Vajab tasakaalustamist. Mängu on välja töötanud hulk ahneid olendeid.
See mäng on tõesti lõbus ja tegelikult hästi tehtud ja hea, kuid probleem on väljakutsumises, ma soovin, et saaksime rohkem kaarte või uusi kaarte, mitte ainult samu kaarte ja kalliskive on raske hankida
Vaka ea
mulle meeldib see mäng väga, kuid pärast mantnence'i värskendust võttis see kõik mu shinobite ja nüüd asendatakse see tõenäoliselt 6 shinobitiga, kui olen kaotanud 223
Ma ütlen ausalt, see on halvasti disainitud mäng. Ma mõtlen, et ma mängin seda aeg-ajalt, kuid kõik sellega seoses on lihtsalt kohutav. Juhtseadmed on halvad, kaamera suunda ei saa muuta, kaarti pole ega midagi, nii et kui eksid, eriti meeskonnaülesannetel, oled lihtsalt eksinud ja pead ringi jooksma, kuni leiad kellegi, jutsu on halvasti teostatud ja mõnikord ei tee see kahju, oma auastme tõstmine on ka väga halb. see mäng pole aega ega vaeva väärt.
Pärast raha investeerimist mängu, mõningast kogemust, võin öelda, et see on olnud lõbus, kuid sellel on puudu palju võimalusi, näiteks lihtsamate viiside leidmine tõsistele mängijatele võtmete/shinobite hankimiseks ilma raha kulutamata, muutes uutele mängijatele automaatse VIP-võimaluse. missioonide tulemused tasuta, rohkem viise oma ülima jutsu tasandamiseks palju lihtsamaks... mitmel viisil Nad saavad mängu laiendada, kuid mitte liiga palju valida. Sellel on palju rohkem potentsiaali, palun tehke märkmeid
Mis juhtus mänguga, mida mulle alati meeldis mängida? Ma ei saa enam mängu avada, see jookseb alati kokku ja jääb alati mustale ekraanile kinni, ma ei tea, mida teha. Eelistan endiselt vana nxb-d, kuna see on lõbusam, nüüd on see prügikast, mis ei valeta. Ma isegi ei saa enam oma kontot avada, palun parandage see. Tänan teid. Soovin konto uuesti avada.
Parandage lingiprobleemid
See on minu jaoks suurepärane mäng, f2p mäng, mida peate lihtsalt lihvima nagu tõeline jahvatamine, kuid mängudes lihvimine on täiesti normaalne, kui soovite tõesti tugevamaks saada, kuid ma annan sellele ainult 3 tärni, sest mõnikord annab see mängu avamisel lihtsalt mulle must ekraan ja see väljub mängust endast, kuigi ma mängisin seda mängu enne, kui ma isegi varem seda kohtasin, kuid ma arvasin, et ma lihtsalt ei saa seda mängu mängida, kuna mul pole piisavalt ruumi, kuid ma kustutan mõned suured failid, kuid siiski ei saa mängida, loodan arendaja aitab mind
Ma ei saa seda isegi mängida. See peatub pidevalt ja üks kord, kui see laadis, oli see hoolduses
Hea mäng. Ka teile, kes kaebate mängu krahhi üle, veenduge, et: ▼Nõutav operatsioonisüsteem▼ OS: Android 6 ja uuem. (*Hõlmab mõningaid mudeleid, mis vastavad värskenduse nõuetele.) ▼Kinnitatud ühilduvad seadmed▼ ・2 GB või enama RAM-iga seade ja et nad ei saa garanteerida, et rakendus töötab korralikult operatsioonisüsteemides, mis ei vasta nõuetele. Täname teid mõistva suhtumise eest.
Ma ei saa isegi tiitliekraanile minna. Sellest on möödas 4 kuud. Palun paranda see